A videót a képre kattintva tekinthetik meg!

„Életképek a karantén idején”

Készíts rajzot az elmúlt időszakról!

Mit rajzolj?

Egy hétköznapi vagy éppen különleges pillanatot, ami jól tükrözi számodra az otthon töltött időszakot.

Tisztelt Szülők!

Szeretettel köszöntöm Önöket a digitális oktatás, és ezzel együtt a tanév végéhez közeledve.

Elsőként hadd köszönjem meg, hogy ebben az elmúlt közel három hónapban, Önök közül oly sokan teljes erőbedobással segítették gyermekeik otthoni tanulását és támogattak bennünket, pedagógusokat a munkánk elvégzésében. Izgalmas és nagyon nehéz időszak volt ez tanulónak, szülőnek, pedagógusnak egyaránt! Örüljünk, hogy túl vagyunk a nehezén, és annak is, hogy nagyobb veszteségek nélkül jöhettünk ki ebből a helyzetből!

Az alábbiakban szeretném Önöket tájékoztatni a következő időszak eseményeiről, teendőiről.

Tisztelt Szülők!

Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy június 2-tól az általános iskolákban is meg kell szervezni a tanulók felügyeletét, amennyiben ezt a szülők kérik. Az első időszakban, június 15-ig úgy kell ezt megtennünk, hogy párhuzamosan folytatódik a digitális oktatás is.

Tisztelt Szülők!

 

Bizonyára már Önök is értesültek róla, hogy májusban biztosan nem jövünk még iskolába.

Május 15-én, pénteken tanítás nélküli munkanapot tartunk, tehát ezen a napon - a digitális munkarend alatt - nem töltünk fel órai anyagot és nem adunk a tanulóknak házi feladatot.

 

Intézményvezető

GROOMING & SZEXTING

A digitális forradalom, az internet használatának elterjedése számos pozitív változást hozott a mindennapokban. Sajnos a pozitív hatások mellett vannak veszélyei is. A gyerekek és a fiatalok, bár sok esetben készségszinten kezelik a digiális eszközöket, a használatból adódó veszélyeket nem minden esetben képesek felismerni. A grooming jelensége kifejezetten őket érinti, a szexting pedig az ő esetükben kifejezetten súlyos következményekkel járhat.

<Bővebben...