Alapítványunk adószáma
Elektronikus napló

A képre kattintva beléphet az elektronikus naplóba!
Névnap
Ma 2018. december 18., kedd, Auguszta napja van. Holnap Viola napja lesz.
Inárcsi tehetségek felfedezése

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat.
Határtalanul

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat a 2018. évi kirándulásról.
Tanórán kivüli munka
Ki olvas minket?
Oldalainkat 41 vendég böngészi
Hírek

Megváltozott az órarend

December 17-től az órarend megváltozott!

Az új felsős órarendet itt találja!

Az új alsós órarendet itt találja!

 

A Radnóti Szavalóverseny díjazottjai

 

1-2. évfolyam:

I. Dinnyés Dorka

II. Papik Attila

III. Szeleczki Ádám
Ötvös Réka

Dicséret: Kucsera Zsuzsanna, Krizsán Viktor

3-4. évfolyam:

I. Lakatos Lola

II. Horváth Nóra
Szuróczki Álma
Cziegler Ivett

III. Novák Panna
Krizsán Laura
Tándor Petra
Janicsák Dóra

Dicséret: Helyes Kristóf Richárd, Makszim Márk, Bobák Árpád Ferenc, Kész Amina Eleonóra, Szuróczki Gréta


5-6. évfolyam:

I. Horváth Izabella
Bukovszki Lilla

II. Kurta Lilien

III. Svorcz Álmos
Piller Dávid

Dicséret: Ács Kristóf, Szabó Nóra

7-8. évfolyam:

I. Pelikán Panna Lilla

II. Vinkovics Áron
Szigyártó Zsolt Kristóf

III. Béki Gábor

Dicséret: Balogh Balázs

 

Tájékoztatás

Iskolánkban 2018. december 1-jén (szombaton) tanítás nélküli munkanap lesz, a diákoknak nem kell iskolába jönniük.

Iskolavezetés

 

Cipős doboz ajándékgyűjtési akció

Az idei évben is megszervezésre kerül a „cipős doboz ajándékgyűjtési akció”! Az ajándékdobozokat a Kelet Európa Misszió segítségével fogjuk eljuttatni a rászoruló gyermekeknek.

Az elkészült ajándékokat mind a felső, mind az alsó tagozaton le lehet adni, egészen december 7-ig.

Fontos, hogy a szépen becsomagolt dobozra írjuk rá, hány éves fiúnak/lánynak szánjuk az ajándékot. A dobozokba mindenféle apró ajándékot betehetünk: játékokat (pl. labda, baba, kisautó), iskolai eszközöket (toll, ceruza, notesz), higiéniai eszközöket (szappan, fésű, fogkrém), egyebeket (édesség, kesztyű, könyv, színező).

Minden ajándékozónak előre is köszönjük a felajánlást!

 

Urbánné Kovács Eszter

 

 

Megújult iskolánk Fekiács utcai épületének udvara

Ahogy arról immáron több fórumon is értesülhettek, iskolánk Fekiács utcai telephelyén megújult, megszépült az iskola épülete. Így talán még szembetűnőbbé vált, milyen sivár az iskola udvara. Már régóta tervezgettünk, munkálkodtunk azon, hogy lehetőségeinkhez mérten ezen változtassunk.

A nyár folyamán elkezdtük az iskolaudvar hátsó részébe egy játszótér telepítését. Sajnos a kivitelezésbe egy kis hiba csúszott - a kötélmászókát forgalmazó cég rossz oszlopméretet küldött a játékhoz –, ezért csúsztunk az átadással az őszi szünetig. A játszótér telepítési költségeiről korábban a Hírmondó hasábjain már beszámoltam, ezért csak a végösszeget írom meg ismét: a három játék telepítése 850 000 Ft-ba került, melyet az IDK és a SZÜK finanszírozott.

Szintén régóta terveztük egy előtető megépíttetését a főépület elé. A TESZ 97 – Kft.-t bíztuk meg a feladattal, akik magas színvonalú, pontos munkát végeztek iskolánk udvarán az őszi szünetben. Külön köszönettel tartozunk azért, hogy a munka elvégzését igen rövid határidővel vállalták. Az előtető építésének költségeit a Monori Tankerületi Központ (1 257 300 Ft), a Tolnay Lajos Általános Iskola Tanulóiért Közhasznú Alapítvány (500 000 Ft), valamint az IDK (116 408 Ft) állta. Az előtető megépíttetése összesen 1 869 008 Ft-ba került.

Az elkészült munkának köszönhetően most esős időben is tudunk sorakoztatni az udvaron az ebédhez (nem kell a folyosón összepréselődnünk), levegőzni is kimehetnek egy kicsit a gyerekek.

A SZÜK egyik oszlopos, lelkes tagjával, Aros Éva festőművésszel szintén régebb óta tervezgettük az udvarra különféle játékok (malom- és társasjáték, ugróiskolák, akadálypálya…) felfestését. Örömmel jelenthetem, ez a munka is elkészült az őszi szünetben, ismét társadalmi munkában, egy lelkes szülői csapat közreműködésével. Segítségünkre volt: Aros Éva, Demeter Imre és Demeterné Herbert Mónika, Adamcsikné Mészáros Judit és Adamcsik László, Bereczné Mészáros Anikó, Pelikán Tamás és Pelikán Zalán 3.a osztályos tanuló, Garajszki Anita és iskolapszichológusunk: Kovács Katinka. Köszönjük a munkát mindannyiuknak!

Továbbá beszereztünk két kerti pavilont (szaletlit) is az udvarra, melyeket szintén örömmel vettek birtokba tanulóink. A két kiülő 372 300 Ft-ba került, melyet a fenntartó Monori Tankerületi Központ finanszírozott.

 

A gyermekek nagyon örülnek a sok új játéknak, reméljük, vigyázni is tudnak rá, hogy a mostani óvodások is tudják majd azokat használni!

Urbánné Kovács Eszter

megbízott intézményvezető

 

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy október 13-án, szombaton - az áthelyezett munkanapon -tanulóinknak sportnapot tartunk. Erre a napra nem kell hozniuk a szokásos felszerelést, csak tízórait, innivalót. A programnak 12 órakor lesz vége. Napközi foglalkozást nem tartunk, igény szerint felügyeletet biztosítunk a délután folyamán. Kérjük ez irányú igényüket az érintett osztályfőnököknek jelezzék!

Urbánné Kovács Eszter

 
További cikkeink...