Ezúton is értesítjük Önöket, hogy november 18-án, hétfőn tanítás nélküli munkanap lesz!
A gyerekeknek nem kell iskolába jönniük!
A pedagógusok továbbképzésen vesznek részt, ezért a tanulók felügyeletét sem tudjuk megoldani!

Iskolavezetés

Október 11-én, péntek reggel izgatottan ébredtek a 6. évfolyamos tanulók. Még jó, hogy izgatottak voltunk, hiszen a tanítás után biciklitúrára indultunk a Farkasordítói rétre.

Délután egy óra körül nekivágtunk a kalandozásnak. Túl a „hegyen, a vízen” küzdöttünk az odajutásért, és végül kijutottunk az inárcsi kiserdőből és odaértünk a rétre. Gyönyörű, gondozott tisztás fogadott bennünket az erdő közepén. Először körbenéztünk, felfedeztük a teret, birtokba vettük a tanházikót, majd kezdetét vette a játék.

Tisztelt Szülők!

Október 23-án, szerdán, nemzeti ünnepünkön természetesen iskolánkban sem lesz tanítás. Az ünnepi megemlékezést felsős diákjaink számára 22-én reggel tartjuk.
Élve a változtatás jogával a korábban október 25-ére tervezett Halloween party-t november 8-án péntek délután tarjuk 1730-tól 1930-ig felsős tanulóink részére a Tolnay úti épületben.

Október 15-én, míg a többiek az iskolai sportnapon vettek részt, addig a hatodikosok 42 fővel, a két osztályfőnökkel és 4 lelkes szülővel, a szabadban, túrázással töltötte a napot. Az úticél a Pilis hegységet átszelve Dömös volt, ahonnan a Rám-szakadék megtekintése, majd a Lukács-árkon való megközelítése volt a terv.

A Penny Market akciót hirdet, mellyel saját magának ajándékot, az iskolának 1.000.000 Ft-ot nyerhet!

Részleteket itt találja!

Iskolánk teljes felső tagozata 2019. Október 9-én szerdán négy busszal indult el Budapestre, a Szakmázz Pályaválasztási Kiállításra a Hungexpora.

47 középiskola mutatkozott be a standokon. A tanulóink a teljesség igénye nélkül:
- láthattak 3D nyomtatást
- ráülhettek rendőrmotorra