A tanév végén azzal a kéréssel fordultam Önökhöz / Hozzátok, hogy segítsék / segítsétek munkánkat az online elégedettségmérő kérdőív kitöltésével.
Az alábbiakban tájékoztatásként közlöm a kérdőívek kiértékeléséről szóló anyagot, mely a fenntartó Monori Tankerületi Központnak megküldött intézményvezetői beszámolóm részét képezte.
Mindenkinek köszönöm, aki vette a fáradtságot, is kitöltve visszaküldte nekünk a véleményét!
A következő tanévre úgy készülünk, hogy felhasználjuk az Önök észrevételeit is.
 
Üdvözlettel:
Urbánné Kovács Eszter
intézményvezető

A ballagásról készült videót ide kattintva megtekintheti!

Iskolánkban az alábbi napokon tartunk ügyeletet 9 és 14 óra között

 

Július 8. és 22.

Augusztus 5. és 19.

 

A tanévnyitó ünnepély várható időpontja: 2020. augusztus 31. (hétfő) 18 óra, Tolnay úti épület aulája

 

Elérhetőségünk az ügyeleti napokon kívül, sürgős esetben: 06-30/793-72-84

 

Mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyárra!

Iskolavezetés

Kedves Kollégák, Tanulók, Szülők!

Már több alkalommal említettem, milyen hálásak vagyunk Mindnyájuknak / Mindnyájatoknak az elmúlt időszakban nyújtott munkájukért / munkátokért! Hiszen Önök nélkül / Nélkületek nem valósulhatott volna meg a digitális oktatás. Tudjuk, mekkora terhet jelentett minden érintettnek ez az időszak!

Még egy segítséget szeretnék kérni Önöktől / Tőletek a nyári szünet előtt! Kérem, egy anonim kérdőív kitöltésével, a válaszok visszaküldésével segítse / segítsd munkánkat! Ha ideje / időd engedi, szövegesen is értékeljen / értékelj, hogy a szükséges korrekciókat elvégezve akár a hétköznapokban, akár egy hasonló helyzetben még jobb színvonalon végezhessük munkánkat!

Ebben a tanévben a koronavírus okozta veszélyhelyzet következtében március közepétől nem rendezték meg a tanulmányi, kulturális és sport versenyeket, nem fejeződtek be hagyományos módon a behívással végződő szaktárgyi levelezős versenyek. Ennek következtében több tanulónk önhibáján kívül nem vehetett részt a versenyek megyei és országos fordulóin.

A fentiekre való tekintettel nevelőtestületünk az összevont osztályozó értekezleten az alábbi határozatokat hozta az egyes versenyek vonatkozásában:

A videót a képre kattintva tekinthetik meg!