Kedves Tolnaysok! Kedves Pedagógusok, Szülők, Gyerekek!

A digitális munkarend bevezetése óta eltelt két tanítási hét! Nem kis kihívás volt ez Mindannyiunk számára. Én ezúton is köszönöm minden érintett lelkes közreműködését!

Adója 1%-ával kérjük, támogassa iskolánk alapítványát! 

 

Tolnay Lajos Általános Iskola

Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

 

18726912-1-13

Tisztelt Szülők!

Mint az Önök is tapasztalhatták, ma minden szülőt felhívtunk, és kérdéseket tettünk fel gyermekük felügyeletével kapcsolatban, illetve a digitális oktatás megkezdéséhez szükséges információkat gyűjtöttük be. Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy iskolánkban minden tanuló felügyelete megoldott a család bevonásával! Ezért minden szülőnek köszönetet mondunk!

Néhány családnak van szüksége digitális eszközre (okostelefon, tablet, laptop), néhányan Önök közül pedig azt jelezték, hogy szívesen adományoznak rászoruló családnak digitális eszközöket. Akinek van ilyen felajánlása, a mai illetve keddi munkanapokon tudja azt behozni iskolánk Tolnay úti székhelyére munkaidőben, reggel 8 órától 16 óráig. Mi eljuttatjuk azokat a rászorulóknak. A felajánlásokat ezúton is köszönjük!

Tisztelt Szülők!

 

A kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt minden hétköznap ügyeletet tartunk 8 órától 12 óráig az alábbi beosztás szerint:

 

 

 

 

MOST NE KERÜLJÖN FEL A KORONA A FEJEDRE,

avagy hogyan próbáld megőrizni egészséged (felhívás gyerekeknek)

NE KERÜLJÖN FEL A KORONA A FEJÜNKRE,

avagy óvintézkedések a koronavírus terjedésének megakadályozására (felhívás felnőtteknek)

A KORONAVÍRUS JOGKÖVETKEZMÉNYEI

Az intézkedések betartása, a figyelmesség, az óvatosság elengedhetetlen! 

Kedves Tanulók!

A KRÉTA rendszerben a házi feladatok funkcióban a kapcsolattartás kétirányú is lehet, mivel a pedagógusok saját maguknak beállíthatják, hogy diákok is tölthessenek fel a házi feladathoz kiegészítéseket, és hozzászólásaikban akár kérdezhetnek is a tanártól a feladattal kapcsolatban. Ilyen értelemben, a KRÉTA házi feladatok funkciója, egy on-line kommunikációs fórumot biztosít az otthoni feladatok elvégzéséhez.

A következő napokban minden órátoknál figyeljétek a házi feladatok bejegyzést! Itt kaptok majd információt arról, hogy mit kell tanulnotok a tankönyveitekből, illetve milyen egyéb segítséget kaptok ehhez.

Aki nem szokta használni az elektronikus naplót, az is be tud lépni. A felhasználó név: az oktatási azonosító (a diákigazolványon szerepel), a jelszó: a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl. 2005-02-21).