Tisztelt Szülők!

Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy június 2-tól az általános iskolákban is meg kell szervezni a tanulók felügyeletét, amennyiben ezt a szülők kérik. Az első időszakban, június 15-ig úgy kell ezt megtennünk, hogy párhuzamosan folytatódik a digitális oktatás is.

Jelenlegi ismereteink szerint júniusban és augusztus utolsó hetében az iskoláknak kell megszervezniük az ügyeletet amennyiben erre igény van, a nyár további részében (júliusban és augusztus első három hetében) ez továbbra is önkormányzati feladat.

Most a Klebelsberg Központ megbízásából az a feladatunk, hogy felmérjük, Önök közül ki az, aki a munkája miatt nem tudja megoldani gyermekének felügyeletét a nyári időszakban, ezért ebben segítséget igényel.

A felmérést az egész nyári időszakra vonatkozóan el kell végeznünk, nyilvánvalóan nekünk is, fenntartónknak, a Monori Tankerületi Központnak és Inárcs Nagyközség Önkormányzatának is tudnia kell, hogyan szervezzük meg teendőinket, feladatainkat. Ezért arra kérem Önöket, átgondoltan, minél pontosabban igyekezzenek megadni, melyik időszakban van szükségük segítségre a gyermekfelügyelet biztosításában.

Azok, akik kérik a felügyeletet, kérem, hogy jelezzenek vissza május 25-én hétfő délig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

Az emailben kérem megadni a kérelmező szülő nevét, a tanuló nevét és osztályát és azt, melyik hétre kérik gyermekük felügyeletének biztosítását! Segítségképpen az alábbiakban megadom, az egyes időszakokat:

Júniusban 2-tól, 8-tól, 15-től, 22-től, 29-től

Júliusban 6-tól, 13-tól, 20-tól, 27-től

Augusztusban 3-tól, 10-től, 17-től, 24-től lehet kérni a felügyeletet.

Segítségképpen így képzelek el egy egyértelmű kérelmet:

„Tisztelt Igazgató Asszony!

Ezúton szeretném kérni a gyermekfelügyeletet gyermekem részére.

Nevem: Minta Zsigmondné

Gyermekem neve, osztálya: Minta Zsigmond 4.a

Június 22-től és augusztus 3-tól kérem gyermekem felügyeletét.

Köszönettel: Minta Zsigmondné”

A fenti példában a szülő két hétre igényelte a felügyeletet.

Akik nem kérik a gyermekfelügyeletet, azoktól nem várunk visszajelzést!

 

Együttműködésüket megköszönve:

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető