Kedves Kollégák, Tanulók, Szülők!

Már több alkalommal említettem, milyen hálásak vagyunk Mindnyájuknak / Mindnyájatoknak az elmúlt időszakban nyújtott munkájukért / munkátokért! Hiszen Önök nélkül / Nélkületek nem valósulhatott volna meg a digitális oktatás. Tudjuk, mekkora terhet jelentett minden érintettnek ez az időszak!

Még egy segítséget szeretnék kérni Önöktől / Tőletek a nyári szünet előtt! Kérem, egy anonim kérdőív kitöltésével, a válaszok visszaküldésével segítse / segítsd munkánkat! Ha ideje / időd engedi, szövegesen is értékeljen / értékelj, hogy a szükséges korrekciókat elvégezve akár a hétköznapokban, akár egy hasonló helyzetben még jobb színvonalon végezhessük munkánkat!

A kérdőívet – a digitális oktatás gyümölcseként – online lehet kitölteni, június 18-tól 22-ig. A kérdőív linkjét minden érintettnek a KRÉTA rendszeren küldöm el. Telefonon ne az applikációt használja / használd, hanem böngészőből nyissa / nyisd meg az elektronikus naplót! Köszönöm, hogy ezzel is segíti / segíted munkánkat!

Szintén a KRÉTA felületén keresztül kapnak üzenetet azok a tanulók (és szüleik), akik kitűnők lettek a tanévben. Ők a személyesen megküldött levélben található kuponnal kedvezményesen vehetnek részt cirkuszlátogatáson a nyár folyamán.

Minden kitűnő és jeles tanulónak, minden kitüntetettnek – a hagyományos tanévzáró ünnepély és a személyes kézfogás híján – ezúton gratulálok a szép eredményhez! 

Ezennel a 2019/2020-as tanévet bezárom!

A nyárra nagyon jó pihenést, feltöltődést kívánok Mindenkinek!

VAKÁCIÓ!

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető