Tisztelt Szülők!

 Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a felső tagozaton egyik pedagógusunk COVID tesztjének eredménye pozitív lett - további négy pedagógus kollégám tesztelésre vár -, ezért pedagógusainkat és tanulóink többségét vélhetően karanténba helyezik, hétfőtől nem tudjuk megszervezni a feladatellátást.

A fentiek miatt a felső tagozaton november 23-án, hétfőn rendkívüli szünet lesz! Kérem, gyermekeiket ne küldjék iskolába!

A helyzetről a protokollnak megfelelően tájékoztattuk a járványügyi hatóságot, illetve a Monori Tankerületi Központot. Folyamatban vannak a további intézkedések. Előreláthatólag november 24-től, keddtől digitális oktatás lesz a felső tagozaton. A pontos információkról amint tudom, tájékoztatom Önöket!

Aki a fentiek miatt felső tagozatos gyermeke mellett az alsó tagozatos testvér(eke)t is otthon szeretné tartani, az ezt továbbra is megteheti. Kérem, ez esetben jelezze az osztályfőnöknek ezt a szándékát, és az iskola igazolni fogja a hiányzást! Azt viszont tudniuk kell, hogy az igazolt hiányzásokat ugyanúgy nyilván kell tartanunk, mind az eddigi tanévekben!

Egyéb, de fontos!

Az elmúlt héten a 2.b osztálynak, egyes nevelőinknek elrendelt karantén, illetve munkatársaink egyéb betegsége, hiányzása miatt kértük az alsó tagozatos napközis tanulók szüleit, hogy aki teheti, vigye haza gyermekét a tanítás és ebéd után!

Ezúton köszönjük minden szülőnek, aki megoldotta gyermeke délutáni felügyeletét! Az Önök segítsége nélkül nem tudtuk volna ellátni feladatainkat! A helyzet továbbra sem sokkal jobb, nem mindenki tud még munkába állni, ezért ismételten kérjük, hogy aki teheti, vigye haza gyermekét a tanítás és ebéd után!

Reggelenként már nem a korábban megszokott módon mérjük gyermekeik testhőmérsékletét, mert falra szerelhető mérőkészülékeket kaptunk, melyeket az épületeken belül, a folyosókon, illetve a bejáratoknál helyeztünk el.

Urbánné Kovács Eszter
intézményvezető