Tisztelt Szülők!

A karantén határozatokat a Pest Megyei Kormányhivatal Dabas Járási Hivatala Népegészségügyi Osztályának megbízásából küldtem ki az érintett tanulóknak és szüleiknek, gondviselőknek a KRÉTA rendszeren keresztül. Kérem, nézzék meg, gyermekükre vonatkozóan kaptak-e határozatot.

A karantén elrendelése az 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 8.a és 8.b osztályok tanulóira vonatkozik. Igyekeztem a pontosságra törekedni, ezért az a tanuló, aki egész héten hiányzott, nem kapott határozatot. Illetve az a két osztály sem (5.a, 7.b), ahol a Covid vírussal fertőzött pedagógusnak a héten nem volt órája. Ettől függetlenül a rendkívüli szünet és a későbbi digitális oktatás elrendelése minden felsős osztályra és tanulóra vonatkozik, tehát senki ne jöjjön holnap tanulni az iskola Tolnay úti épületébe.

Ha a tanulók bent hagytak valamilyen felszerelést az iskolában, amire az otthoni tanuláshoz feltétlenül szükség van (pl. a testnevelés órához szükséges felszerelést nem sorolnám ide), hétfőn 9 és 12 óra között be lehet érte menni a szülőnek / hozzátartozónak. (A karanténban lévő tanuló nem hagyhatja el otthonát!)

Kérem, előtte telefonáljanak a 06-29-370-039-es telefonszámra, hogy elkerüljük a „tömeges találkozásokat”!

Ha kérdésük van a fentiekkel kapcsolatban, vagy gyermekük nem kapta meg a határozatot, kérem jelezzenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen, vagy üzenjenek a KRÉTA felületén keresztül.

 

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető