Tisztelt Szülők!

A járványügyi megfigyelés, vagyis karantén a mai nappal (november 30. éjfél) az érintett pedagógusok és tanulók - a felső tagozaton több osztály - számára véget ér. Kérem Önöket, hogy a karantén elmúltával is körültekintően járjanak el, ne engedjék gyermekeik számára a csoportos összejöveteleket!

A KRÉTA rendszeren keresztül tájékoztattam minden érintett tanulót, szülőt/gondviselőt és pedagógust, hogy - az EMMI értesítése alapján - 2020. november 24. és december 4. között az iskola felső tagozatán (5-8. évfolyam) tantermen kívüli, digitális oktatás van érvényben.

Tehát – bár a karanténnak a mai nappal vége lesz – a felsősök csak jövő hétfőtől, azaz december 7-étől jöhetnek az iskolába!

„Cipősdoboz” ajándékgyűjtési akció

Ahogy egy korábbi tájékoztatómban már írtam, iskolánk ebben az évben is gyűjti az ajándékokat a rászoruló családok gyermekei számára. Ebben az évben – a járványügyi helyzet miatt – Magyarországon élő szegény családokhoz juttatják el a csomagokat a Kelet-Európa Misszió munkatársai. A cipős dobozokat december 8-ig kell elhozni az iskolába, melyeket előre is köszönünk, és osztályfőnöki dicsérettel jutalmazunk!

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető