Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a február 3-ára és 8-ára tervezett tanítás nélküli munkanapok elmaradnak. Tehát ezeken a napokon lesz tanítás az iskolában!

A korábban elmaradt és a februári elmaradó tanítás nélküli munkanapokat április 7-9-ig tesszük át, ezzel három nappal meghosszabbítva tanulóink számára a tavaszi szünetet, mely így ebben a tanévben április 1-től (csütörtöktől) 11-ig (vasárnapig) tart majd iskolánkban!

Reméljük, a tavaszi szünetig hátralévő - most hosszúnak tűnő - 10 és fél hetet hasznosan, zökkenő- és vírusmentesen tölthetjük el! Ehhez mindenkinek jó egészséget kívánok!

 

Mivel még egy tanítás nélküli munkanappal gazdálkodhatunk, azt április 29-ére tesszük át, továbbá a korábban április 30-ára tervezett tanítás nélküli munkanapot is megtartjuk. Tehát terveink szerint április 29-től (csütörtök) május 2-ig (vasárnap) ismét lesz egy pihenésre felhasználható hosszú hétvégéjük a családoknak!

 

A tanítás nélküli munkanapok alatt - igény szerint - a tanulók számára felügyeletet biztosítunk. A fentiek tekintetében a változtatás jogát továbbra is fenntartjuk!

 

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető