Tisztelt Szülők!

Először is köszönöm, hogy Önök közül nagyon sokan választottak alprogrami foglalkozást gyermekük részére a KRÉTA felületén keresztül. Akinek nem sikerült e módon választania, annak a jövő hét elején papír alapon fogjuk hazaküldeni a felmérő lapot.

A Kelet-Európa Misszió és a Szülői Közösség jóvoltából minden tanulónknak és nevelőnknek átadhattunk egy Tolnay logós maszkot gyermeknap, illetve pedagógusnap alkalmából. Ezúton is köszönjük az érintetteknek az ajándékot!

 Az alábbiakban tájékoztatom Önöket a tanév végi és nyári események időpontjairól.

 Június:

10. Jutalomkirándulás a legjobb eredményt elérő 4-8. évfolyamos tanulóink számára

15. Utolsó tanítási nap

19. 10:00 Ballagás – csak az érintett 8. osztályos tanulók és közvetlen hozzátartozóik számára

24. Bizonyítványosztás osztályonként / az alsóban: 17:00, a felsőben: 18:00 órakor – az időjárás függvényében az udvaron vagy a tantermekben (utóbbi esetben korlátozott szülői részvételi lehetőséggel)

Július:

11-15. Balatonkeresztúri tábor 8 fő 8. osztályos tanulónak – kísérő: Urbánné Kovács Eszter, szülő segítők

15-22. Révfülöpi tábor 42 tanulóval, kísérők: Blahó Rózsa, Tarsoly Zsófia, Urbán Anna pedagógusok

 Augusztus:

8-14. (?) – még nincs döntés a pályázatról Erzsébet tábor Fonyódligeten 33 fő 3. és 4. évfolyamos tanulónak, kísérők: Tarsoly Zsófia, Vig Réka, Óvári Fruzsina Dzsenifer pedagógusok

23-25. Iskolaelőkészítő napok – a leendő elsős tanító nénikkel, Puskás Ilonka és Mandák Kriszta tanítókkal, más segítő nevelőkkel

A 24/2021. (VI.02.) EMMI határozat 1. pontjában foglaltak alapján 2021. június 16. napjától 2021. június 29. napjáig szervezzük meg iskolánk Fekiács utcai épületében a tanulók felügyeletét azoknak, akiknek szülője / törvényes képviselője ezt előzetesen kéri. A kérést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve a honlapon megadott telefonszámokon keresztül lehet megtenni 2021. június 14-ig.

Júliusban nem lesz ügyelet iskolánkban. Arról, hogy augusztusban mikortól kell ügyeletet szervezni a tanulók számára, még nincs információnk.

Azoknak a családoknak, akik munkavégzésük miatt nem tudják egész nyárra megoldani gyermekük felügyeletét, a helyi táborok igénybevételét ajánljuk a Zrumeczky Dezső Művelődési Ház, továbbá az Inárcsi Nagycsaládosok Szeretet Egyesületének szervezésében.

 

Üdvözlettel:

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető