Tisztelt Szülők!

A ballagási ünnepséget iskolánk Tolnay úti épülete előtti területen rendezzük meg 2021. június 19-én, szombaton 10 órától. Korábban minden nyolcadikos tanuló szüleinek / gondviselőinek kiküldtem egy tájékoztató levelet a KRÉTA rendszeren keresztül. A tájékoztatóban leírt módon hat család kérelmezte további hozzátartozók (összesen 19 fő) részvételét a ballagási ünnepségen. Nekik, és a tanulónként 4 fő engedélyezett meghívottnak (kihelyezett székeken illetve a kültéri padokon) ülőhelyet biztosítunk. Az ülőhelyeket az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni.

Kérem, a mai naptól további kérelmeket már ne küldjenek be!

Az ünnepségen további meghívottak is részt vehetnek az ülőhelyektől kissé távolabb, az úttest szélén állva. A 250/2021 (V.17.) Korm. rendelet a 2021. évi ballagási rendezvények megtartásának feltételeiről – melyről korábban szintén tájékoztattam Önöket - jogszabály ma is hatályos, intézményünknek ezeket a rendelkezéseket betartva kell megszervezni az ünnepséget! Ennek megfelelően azok, akiknek ülőhelyet biztosítunk, kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése! A távolabb állók, egymástól távolságot tartó további hozzátartozók számára nem kötelező a maszkviselés!

A ballagás napjára az előrejelzések nagy meleget prognosztizálnak. Kérem, gondoskodjanak a napfény elleni védekezésről, védőitalról maguk és meghívott vendégeik számára, illetve arra készüljenek, hogy a meghívottakat nem tudjuk árnyékos helyen leültetni.

A ballagási ünnepség után az osztályfőnökök kiosztják végzős diákjainknak a bizonyítványt.

Megértésüket és együttműködésüket megköszönve, szép ünnepi alkalmat kívánva,

Tisztelettel:

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető