Tisztelt Szülők!

 

Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ Elnöke az alábbi utasításokat adta a köznevelési intézmények vezetőinek (kivonat Elnök Asszony ma reggeli leveléből):

Ezúton tájékoztatom a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról.

Kérem, hogy minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást – beleértve ebbe a Határtalanul! programot, az ERASMUS és ERASMUS+ programot, a külföldi nyelvtanfolyamot, valamint a testvériskolai látogatásokat is –, szíveskedjen lemondani a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. A jelen jelzés különösen vonatkozik a várhatóan a hét végén megrendezésre kerülő március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezésekre. A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

 

Elnök asszony ismételten felhívta a figyelmünket a fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégeztetésére. A megelőzésről és a helyes kézmosásról a mai napon az osztályokban levetítjük a megküldött videó felvételt.

 

Elnök asszony kifejezett kérése, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

 

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető