Tisztelt Szülők!

Mint az Önök is tapasztalhatták, ma minden szülőt felhívtunk, és kérdéseket tettünk fel gyermekük felügyeletével kapcsolatban, illetve a digitális oktatás megkezdéséhez szükséges információkat gyűjtöttük be. Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy iskolánkban minden tanuló felügyelete megoldott a család bevonásával! Ezért minden szülőnek köszönetet mondunk!

Néhány családnak van szüksége digitális eszközre (okostelefon, tablet, laptop), néhányan Önök közül pedig azt jelezték, hogy szívesen adományoznak rászoruló családnak digitális eszközöket. Akinek van ilyen felajánlása, a mai illetve keddi munkanapokon tudja azt behozni iskolánk Tolnay úti székhelyére munkaidőben, reggel 8 órától 16 óráig. Mi eljuttatjuk azokat a rászorulóknak. A felajánlásokat ezúton is köszönjük!

Akinek nincs internet kapcsolata, kérjük, hogy a család vegye fel valamelyik szolgáltatóval a kapcsolatot, és rendeljen magának internet szolgáltatást. (Erről az érintetteket telefonon is tájékoztatjuk.J) Ha a szolgáltatás kifizetése problémát okoz a családnak, az inárcsi lakcímmel rendelkezők segítséget kérhetnek Inárcs Nagyközség Önkormányzatától. Nem személyesen, hanem a 06-29-370-021 telefonszámon kell érdeklődni az ügyintézés menetéről!

Akinek a KRÉTA rendszerhez nincs hozzáférése, kiküldjük e-mailen az új hozzáférést, vagy eljuttatjuk azt lakcímükre. Ezúton is tájékoztatom Önöket, hogy a tanulók is be tudnak lépni a KRÉTA felületre, ennek módja iskolánk honlapján megtalálható.

A digitális oktatáshoz elsődlegesen a KRÉTA elektronikus rendszert fogjuk használni. Sok-sok olyan funkciója van a rendszernek, amelyeket eddig nem használtunk ki, úgy tűnik, ennek most jött el az ideje. A rendszer használatáról - Kiss László tanár úr segítségével - oktatóanyaggal fogjuk segíteni az Önök munkáját is. Nekünk, pedagógusoknak is fel kell nőnünk a feladathoz, ezért türelmet kérünk! Azon leszünk, hogy idővel egyre változatosabb segédanyagokkal könnyítsük meg a szülőknek is az otthoni tanítást. De az biztos, hogy pedagógusaink a tanulók eddigi órarendjéhez igazodva jelölik ki a tanulóknak a feladatokat, tananyagokat a KRÉTA rendszerben.

A héten kell beküldeni több levelezős verseny feladatmegoldásait. Akik eddig beküldték a feladatlapokat, annak feladjuk postán, de akik ezt nem tették még meg, kérjük, Önök adják postára a megoldásokat.

Postacímek:

„Méhecske” verseny: Polyhosné Babácsek Erzsébet; 2700 Cegléd, Rákóczi út 39/A.

„Szólánc” verseny: Tóth Lászlóné; 2600 Vác, Honvéd u. 24.

„Titok” versenyek: 2092 Budakeszi, Fő utca 139.

Ha valamelyik gyermeknek maradt az iskolában felszerelése, tanszere, a mai és holnapi napokon (hétfőn és kedden) 8 órától 16 óráig lehet érte bemenni az iskolaépületekbe.

A kialakult helyzetre tekintettel pénteken nem tartunk nevelés nélküli munkanapot, megyünk tovább a tananyagokkal.

Ha az iskolai élettel kapcsolatban bármilyen kérdésük van, feltehetik azt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen, illetve a 06-30-793-7284-es telefonszámon.

Önök közül sokan kívántak nekünk kitartást és sok erőt a munkánkhoz, az átálláshoz. Ezt köszönjük! Mégis úgy gondolom, napokon belül fordul a kocka, és mi kívánunk Önöknek sok erőt és kitartást gyermekeik felügyeletéhez, megsegítéséhez!

Mindenkinek jó egészséget kívánok! Ezúton is kérem, vegyék komolyan a járvány okozta veszélyhelyzetet, ne menjenek sehová, ha arra nincs feltétlenül szükség! Vigyázzanak magukra, gyermekeikre, szüleikre! Vigyázzunk egymásra!

Köszönjük az együttműködést!

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető