Kedves Tolnaysok! Kedves Pedagógusok, Szülők, Gyerekek!

A digitális munkarend bevezetése óta eltelt két tanítási hét! Nem kis kihívás volt ez Mindannyiunk számára. Én ezúton is köszönöm minden érintett lelkes közreműködését!

Kedves Pedagógusok!

Köszönöm, hogy mindent megtesztek annak érdekében, hogy tanulóink a megváltozott körülmények ellenére tovább folytathassák tanulmányaikat! Tudom, hogy nem egyszerű egy-egy tanítási órára az előzetes felkészülés, a digitális megosztás, a visszaérkezett munkák ellenőrzése. Örülök, hogy mindegyikőtökben ott van a folyamatos tanulás, fejlődés igénye. Tudom, hogy Mindannyian azon töritek a fejeteket napról napra, milyen további lehetőségek vannak a tanulók mind hatékonyabb elérésére, munkára ösztönzésére, a szülőknek való segítségadásra. Ehhez kívánok további sok-sok erőt és kitartást, örömteli visszajelzéseket!

Kedves Szülők!

Biztos vagyok benne, hogy ez a megváltozott helyzet Önökre is rengeteg terhet rak. Gondolom, azt sem egyszerű megoldani, hogy felügyeljék gyermekeiket, napi ellátásukról gondoskodjanak úgy, hogy még csak a játszótérre sem mehetnek ki. Mindamellett ott van az az új feladat, kihívás, hogy irányítsák gyermekeik tanulását, a kisebbeknél ténylegesen mellettük is legyenek, óráról órára segítsék munkájukat. El tudom képzelni, milyen nagy feladat lehet ez azokban a családokban, ahol több iskolás gyermek is van, esetleg egy totyogó kistestvér, aki szintén egész embert kíván! Nagyon - nagyon sok erőt, energiát kívánok Önöknek ehhez a megváltozott „munkakörhöz”! Kívánom, hogy találjanak benne sok-sok örömöt, élvezzék a gyermekeikkel együtt töltött időt! Próbáljanak meg sokat játszani, beszélgetni, olvasni gyermekeikkel! Fordítsák hasznukra ezt a veszélyhelyzet okozta állapotot! Örüljünk annak, hogy itt, vidéken, mi legalább a kertjeinkbe kimehetünk, ha beköszönt a jó idő! Minden kedves szülőnek köszönöm az eddigi segítségnyújtást!

Kedves Tanulóink, kedves Gyerekek!

Nagyon büszke vagyok azokra, akik napról napra minden kijelölt feladatot elvégeznek, a kéréseknek megfelelően mindent visszaküldenek a pedagógusoknak! Felemelő érzés ez minden pedagógus számára! Ilyenkor nagyon hálásak vagyunk a szüleiteknek is, hiszen ez nélkülük nem menne. De az is eszünkbe jut, hogy valamit mi is jól csináltunk itt az iskolában! Örülünk, hogy a legtöbbetek buzgón igyekszik a tanulásban, többen közületek még plusz feladatokat is készítenek! Ezeket és a precíz feladataitokat látva nem kis örömöt szereztek nekünk, pedagógusoknak! Ilyenkor tényleg nagyon büszkék vagyunk Rátok! Hajrá, csak így tovább!

Sajnos vannak olyanok is közületek, akik felől igen kevés visszajelzés érkezik, vagy akik egyre felületesebben végzik munkájukat. Úgy gondoljuk, hogy Ti így nagyon le fogtok maradni, és nagyon sok hátrányt fogtok felhalmozni, amit később pótolni szinte lehetetlen. Ezért arra kérlek Benneteket, kapcsolódjatok be a munkába, és próbáljátok meg elvégezni minden nap a kiadott feladatokat! Ha segítségre van szükségetek, keressétek az érintett pedagógusokat!

MINDENKINEK JÓ PIHENÉST KÍVÁNOK A HÉTVÉGÉRE!

 

Urbánné Kovács Eszter