Alapítványunk adószáma
Elektronikus napló

A képre kattintva beléphet az elektronikus naplóba!
Névnap
Ma 2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Inárcsi tehetségek felfedezése

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat.
Határtalanul

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat a 2019. évi kirándulásról.
Tanórán kivüli munka
Ki olvas minket?
Oldalainkat 39 vendég böngészi
IDK / Választás / Sziasztok!

Sziasztok!

Először is köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki rám szavazott!

Nagyon örülök ennek a kitüntetésnek, és remélem sikerül nektek is egy örömteli vidám évet varázsolni. Így hogy IDK-s lettem, a fórumon rengeteg ötlet merült fel nem csak tőlem, hanem helyettesemtől: Letíciától és az osztályképviselőktől is!

Mint már legtöbben szerintem tudjátok ezeket minél hamarabb igyekeztünk megvalósítani és így már sor is került pl.: a salakpálya kigyomlálására is. A sportnap sajnos elmaradt, (a rossz idő miatt) de reméljük, hogy az is meg lesz tartva még az elkövetkező pár hétben. Erre az évre is rengeteg érdekes programterv született köszönhetően az osztályképviselőknek. Remélem, hogy ebből azért elég sok megvalósításra kerül, mint pl.: tavaly az Emese Park elég sok embernek egy jó élmény volt. Remélem, hogy valami hasonló idén is összejön, de ezzel kicsit előreszaladtam, hiszen még addig rengeteg program van, mint például a papírgyűjtés, (melyből reméljük, megint elég pénz jön össze egy- két közös programra) az adventi vásár és a karácsony.

Ezzel a pár szóval szeretném megköszönni azt, hogy IDK titkárnak választottatok, és remélem együtt sikerül egy nagyon jó, felejthetetlen évet összehoznunk.

Takács Ábel

IDK titkár