Alapítványunk adószáma
Elektronikus napló

A képre kattintva beléphet az elektronikus naplóba!
Névnap
Ma 2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Inárcsi tehetségek felfedezése

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat.
Határtalanul

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat a 2019. évi kirándulásról.
Tanórán kivüli munka
Ki olvas minket?
Oldalainkat 69 vendég böngészi
Névadónk

2010. október 30. szombat

Remélem Ti is ugyanolyan lelkesedéssel várjátok már a szombati kirándulásunkat, amit oly régen terveztünk hazánk és föld anyánk szívébe a Pilis hegységbe. Most az őszi színeiben pompázó erdőben gyönyörködhetünk, miközben velem együtt ti is bebizonyíthatják túravezetőnknek, hogy még korai volna erről a csapatról lemondania,  megmutathatjuk, hogy az él túrázókon kívül mi is  bírjuk még mi is a „strapát”, s a 600 m szintkülönbséget .

Nem kell félni, mindig együtt marad a csapatunk, senkit nem hagyunk ott télire a medvéknek ! Varga Pál túravezetőnk végre megismertetheti velünk a hegyi túrák szépségeit a Pilissszentkereszt-Szurdok – Pilissszentkereszt - Zsivány-sziklák –Dobogókő – Turul-körút – Thirring-sziklák - Dobogókő – Szent kút - Pilissszentkereszt-Szurdok útvonalon. A túra tervezetten 15,5 km hosszú, közbeiktatva egy hosszabb pihenőt Dobogókőn, ebédelési lehetőséget , akik netán jobban elfáradnának ( ami ennél a csapatnál kizárt ), azok ezen a pihenőhelyen bevárhatják a Turul-körútról visszaérkezőket. Találkozó  8 -8.15 között a katolikus templom előtt, várható hazaérkezés 18-19 órakor. A kirándulás önköltséges, az útiköltség a résztvevők számától függően kb. 1200-1500 Ft. Hívjátok barátaitokat, családtagjaitokat, hogy minél többen legyünk , hogy  így mindenkire kevesebb útiköltség jusson!
Kérjük, hogy a busz foglalás miatt legkésőbb csütörtök estig jelezzétek vissza a részvételi szándékotokat !  Tarsoly Gyula bácsival együtt különös érdeklődéssel várjuk vissza a nyári tábor résztvevőit, a régi és az új túrázóinkat,fürkész jelölteket, barátainkat, barátaitokat!
A Polgárok Inárcs Községért Egyesület  programjaira mindenkit nagy szeretettel vár  a szervezők nevében

Hirt Erika

Elérhetőség: telefon: 06-20-3231143, e–mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.