Alapítványunk adószáma
Elektronikus napló

A képre kattintva beléphet az elektronikus naplóba!
Névnap
Ma 2019. július 22., hétfő, Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
Inárcsi tehetségek felfedezése

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat.
Határtalanul

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat a 2019. évi kirándulásról.
Ki olvas minket?
Oldalainkat 94 vendég böngészi
Sport / Eredmények

Eredmények

Szivacskézilabdás tornagyőzelem

December hatodikán, szombaton, Örkényben Mikulás kupa elnevezésű tornán vettek részt U9-es (9 éves és annál fiatalabb gyerekek) korosztályú tanulóink. Három csapat jelent meg a négyből, Tatárszentgyörgy nem jött el, így Örkénnyel és Újhartyánnal játszottunk egy- egy meccset; 3 (mezőny)+1 (kapus) fő, szivacskézilabda, kis pályán: 2x10 perc.

A lányok a kupát az elején kiszúrták és úgy döntöttek, hogy megszerzik!

Az Örkény elleni meccset nyertük 22-3 –ra. Az örkényi csapatban sok lánynak ez volt élete első meccse, s fiatalabbnak is tűntek a mieinknél. Könnyű dolgunk volt! Az újhartyáni csapat negyedikes, igen magas lányokból állt, láttuk, hogy velük nem lesz olyan egyszerű dolgunk. Beigazolódott a sejtésem. Az első félidőben ők vezettek végig, de a második félidőben sikerült fordítani az eredményen, s 13-7-es győzelmet aratni!

A szülők szállították a csapat tagjait, végigszurkolták az egészet, biztatták, lelkesítették a gyerekeket, köszönet érte! Köszönet a csapat vezetőedzőjének, Kiss Lászlónak, és Krenkóné Frühwirth Edinának, aki kapusainkkal foglalkozik és edzi őket, köszönjük munkájukat!

A győztes csapat tagjai:
Badenszki Emma, Kaproncai Regina, Kári Jázmin, Krizsán Bernadett, Nagy Boglárka, Pelikán Panna, Polákovics Réka, Táder Luca.

SZÉP VOLT LÁNYOK!!!

Nagyné Gál Hajnalka

 

U10 Erima bajnokság

A 10 évesek régió bajnoka versenyét június 14-én csütörtökön Dömsödön rendezték. Erre az alkalomra Albertirsa, Dömsöd, Inárcs és Salgótarján csapatai neveztek. A körmérkőzéses rendszerben megrendezett bajnokság végeredménye:

1. Salgótarján

2. Dömsöd

3. Inárcs

4. Albertirsa

 

A csapat tagjai:

álló sor: Farkas Mercédesz, Hering Veronika, Kovács Nelli, Farkas Diána, Sárai Vivien, Verba Letícia; térdelnek: Szabó Dominika, Vinkovics Réka, Lukács Dzsenifer, Poszlovszky Petra, Fejős Bernadett; első sor: Késmárki Adrienn, Erdős Rebeka, Kohut Edina, Balla Jázmin.

 

Szivacskézilabda Régió Bajnoka verseny

Az Erima Student Comfort Szivacskézilabda Bajnokság U8 lány korcsoportjának Régió Bajnoka versenyét Alsónémedin rendezték meg május 31-én. Ez alkalommal azok a csapatok mérkőzhettek, akik részt vettek a megyei fordulóban, de nem jutottak tovább a régió döntőről. A Kovács László régió (Pest megye és Nógrád megye) továbbjutói a Budai Farkasok és Tápiószele csapata, akik az országos döntőig meneteltek, ahol a Budai Farkasok 4.-, míg Tápiószele csapata 7. helyezést ért el. Ők nem vehettek részt ezen a megmérettetésen. A többi csapat közül Gödöllő, Alsónémedi, Albertirsa és Inárcs nevezett erre az alkalomra.

A végeredmény:

1. Gödöllő

2. Alsónémedi

3. Inárcs

4. Albertirsa

A csapat tagjai:

Rosztocsil Klaudia, Nyerges Alexandra, Gondás Jázmin, Tóth Zsófi, Tóth Bernadett, Balogh Nóra, Vida Villő, Sárai Bianka.

 

 

 

Megyei atlétika egyéni verseny

Május 24-én rendezték a megyei atlétika egyéni versenyt Albertirsán. Hét sportoló képviselte iskolánkat ezen az erőpróbán. Mindenki jól versenyzett és egy-két kivételtől eltekintve sikerült megjavítania eddigi legjobbját. Persze voltak ellenfelek is, így nem mindig volt elég a jó helyezéshez az, hogy valaki élete legjobb eredményét érte el versenyszámában.

A helyezések:

III. korcsoport:

60 m: Kovács Kitti 3.

távolugrás: Kovács Kitti 3.; Huszár Emese 4.

kislabda hajítás: Juhász Tímea 7.; Vidra Bianka 9.

IV. korcsoport:

kislabda hajítás: Rapcsák Klaudia 8.

súlylökés: Rapcsák Klaudia 5.

magasugrás: Abonyi Medárd 5.; Szokoli Ádám 8.

 

Körzeti Atlétika egyéni Diákolimpia

III. korcsoport: IV. korcsoport:
60 m: 100m:
1. Kovács Kitti 3. Béki Fanni
3. Huszár Emese
távol: kislabda:
1. Huszár emese 2. Rapcsák Klaudia
2. Kovács Kitti
kislabda: súlylökés:
2. Juhász Tímea 2. Rapcsák Klaudia
3. Vidra Bianka
600 m:
3. Huszár Emese
 
További cikkeink...