Alapítványunk adószáma
Elektronikus napló

A képre kattintva beléphet az elektronikus naplóba!
Névnap
Ma 2019. július 22., hétfő, Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
Inárcsi tehetségek felfedezése

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat.
Határtalanul

A logóra kattintva elolvashatja beszámolónkat a 2019. évi kirándulásról.
Ki olvas minket?
Oldalainkat 66 vendég böngészi
Sport / Események

Események

A kézilabdás lánykák félévzáró bulit tartottak

Első alkalommal, 2014. december 20-án délután került sor a kézilabdás lányok és családjaik részére megrendezett félévzáró bulira, melynek iskolánk Tolnay úti épülete adott otthont. Az ötletgazda és egyben szervező, Surányi Gabi és Hoverné Szilvi a rövid idő ellenére elismerésre méltó összejövetelt szervezett, melyen örömmel tapasztaltuk, hogy nagy számban jelentek meg a szülők is.
Miután mindenki megérkezett, Laci bácsi megnyitotta a rendezvényt. Köszönő beszédében elmondta, hogy mennyire büszke a lányok e félévben nyújtott teljesítményére, valamint arra, hogy a dabasi tankerület legnagyobb számú utánpótlás csapatával rendelkezünk. A továbbiakban megköszönte a szülők önzetlen támogatását, a segítséget, amit gyermekeikért és a csapatért tesznek. A szülők is kifejezték hálájukat az edzőknek, Nagyné Gál Hajnalkának, Krenkóné Frühwirt Edinának és végül, de nem utolsó sorban Kiss László tanár bácsinak áldozatos munkájáért. Minden anyuka készült valami finomsággal, a gyerekek és az apukák nagy örömére. Ezt követően a Hajni néni által összeállított sorversenyre került sor a tornateremben, melyben a gyerekek családtagjaikkal együtt vettek részt, és lelkesen küzdöttek csapataik győzelméért.
Az egész délután családias hangulatban telt, mindenki jól érezte magát, méltó befejezése volt a félévnek.

Kári-Gábor Adrienn

 

Sportnap a felsőben

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idei év október 18-án is megrendezésre került az iskolai sportnap.

A rendezvény négy próbából állt. Diákjaink kézilabdában, fociban, sorversenyeken és futásban mutathatták meg tudásukat. A futóverseny 2014 méteren történt, ami mindig az adott évszámnak megfelelő. Energiánk visszanyerése érdekében, almaszirmot és gyümölcslevet kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat, mindemellett az egészségünk megőrzéséért is tettünk valamit.

A sportnap végén kicsit fáradtan, de boldogan tértünk haza.

Remélem jövőre is ilyen jó hangulatban zajlik majd a sportnap a Tolnayban!

 

Szabados Bence

 

Sportnap az alsó tagozaton

Az eső miatt elmaradt Nemzeti Sportnapot szombaton, október 18-án tartottuk. Tanítás után a gyermekek zenés bemelegítő tornával hangolódtak a futásra Réka néni vezényletével. Ezután az 1-2. évfolyamos tanulók egy kört futottak az iskolát határoló utcákon, ami kb. 1 km-es távot jelent; míg az idősebbek már két kört tettek meg futva, vagy aki elfáradt sétálva. A nap zárásaként vegyes korosztályú csapatokat alkotva a gyerekek játékos váltóversenyen mérhették össze ügyességüket. Remélem mindenki jól érezte magát, kellően elfáradt és jövőre ugyanilyen lelkesen vesz majd részt a sportnapon.

 

Diáksport Nap

Alighogy elkezdődött a 2012-2013-as tanév, máris megtartottuk első közös programunkat, a sportnapot.
2008. óta minden tanév szeptemberének harmadik péntekén, a Magyar Diáksport Szövetség felhívására az ország sok iskolájában önálló Diáksport Napot rendeznek. Így tettünk mi is, ebben az évben elszántuk magunkat és jelentkeztünk.
Pénteken csak három óránk volt, majd mindenki átöltözött sportruhájába és kezdődhetett a közös aerobik bemelegítés. 
Ezután minden osztálynak le kellett futnia a 2012 métert, közben minden évfolyamon a lányok és a fiúk összemérhették tudásukat kéziben, fociban és kötélhúzásban. Akik végeztek a futással és nem volt mérkőzésük azok pingpongozhattak, tollasozhattak vagy szurkolhattak a többieknek. Ha valaki  nagyon elfáradt, ásványvízzel és finom almával kaphatott újra erőre. 
A nap záróeseménye a várva várt tanár-diák focimérkőzés volt, amiből sajnos nem a diákok jöttek ki győztesként.:( Ettől függetlenül mindenki nagyon jól érezte magát. Reméljük lesz még lehetőségünk arra, hogy a diákok visszavágjanak és ott mi legyünk a győztesek.


Béki Fanni

 

Terematlétika

A következő sportesemény a 2012. március 9-én megrendezésre kerülő Ócsai Terematlétikai Kupa. Iskolánk tanulóit is elindítjuk a versenyen, azok három korcsoportban és hat versenyszámban mérhetik össze tudásukat a környék tanintézményeinek diákjaival.

Eredményes felkészülést és sikeres versenyt kívánunk gyermekeinknek!

 
További cikkeink...