Tisztelt Szülők!

Szeptember 27-én, pénteken rendőrségi és tűzoltósági bemutatóval egybekötött akadályversenyt tartunk a pákozdi csata emlékére. Alsósok és felsősök együtt leszünk a Tolnay úti épületben.

A gyerekeknek a szokásos időben, ¾ 8-ig kell megérkezniük. Az étkezősök ugyanúgy megkapják a tízórait, ebédet és uzsonnát, mint más napokon. Aki otthonról szokott tízórait hozni, az most is tegye meg. A tanulóknak az ennivalón kívül tolltartót és váltócipőt (tornacipőt) kell hozniuk. A program az alsósok számára ½ 12-ig tart, az ebédeltetéssel 12-re végzünk. A felsősöknek 12-ig tartanak a programok, ők ½ 1-ig megebédelnek. A programok és az ebédeltetés után mehetnek haza a gyerekek, illetve ekkorra lehet értük jönni. A napközis igényeket felmérjük, ennek függvényében szervezünk csoporto(ka)t a Tolnay úti épületbe, tehát az új iskolában lesz a napközi, ide kell jönni délután a gyerekekért. A meghívott rendőröket, tűzoltókat, hagyományőrzőket megvendégeljük, ezért kérjük, aki tud süteményt küldeni, reggel, gyermeke érkezésekor hozza azt be a gazdasági irodába. A programot rossz idő esetén is megtartjuk!

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a papírgyűjtés időpontja október 1. és 2. Az összegyűjtött papírokat a felső tagozat épületénél kérjük leadni 14 órától 17 óráig.

Iskolavezetés