Tisztelt Szülők!

Október 9-én szerdán az 5-6-7-8. osztály, azaz a teljes felső tagozat iskolán kívüli programon vesz részt. Ennek keretében a Szakmázz! Pályaválasztási Kiállítást tekintjük meg, amely ingyenesen látogatható a 1101 Budapest, Albertirsai út 10. szám alatt.

A tanulóinknak csupán a buszköltséget kell kifizetniük, amelyre az osztályfőnökök szednek 1500 forintot.

A gyerekeknek 7:30-ig kell megérkezniük a Tolnay úti épületbe, ahonnan busszal közösen megyünk tovább. Az étkezősök számára a konyha szendvics csomagot biztosít. Mivel a Kiállításon nem lesz étkezési lehetőség, aki otthonról szokott tízórait és ebédet hozni, az most is tegye meg, hogy csomagol a gyermekének.

A tanulóknak az enni- és innivalón kívül tolltartót és füzetet kell hozniuk.

A programról 13-14 óra között érkezünk vissza a Tolnay úti épülethez, ezután mehetnek haza a gyerekek, illetve ekkorra lehet értük jönni. A napközis igényeket felmérjük.

A Kiállítás alatt egy házi verseny keretében fényképek készítését kérjük a gyerekektől, emiatt kivételesen szívesen vesszük, ha feltöltött mobiltelefonokkal érkeznek. Ezek biztonságáról minden gyermek maga gondoskodik, itt is felhívjuk a figyelmet rá, hogy vigyázzanak a készülékeikre.

Iskolavezetés