Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr az intézkedési tervben a következő – Önöket is érintő - módosításokat tette közzé:

1. Szülő, kísérő nem léphet be az iskolába - maszkban sem! -, csak az intézményvezető előzetes engedélyével, illetve kifejezetten szülők részére szervezett programon való részvétel céljából.

2. Az őszi úszásoktatást fel kell függeszteni a köznevelési intézményekben, és tavaszra vagy későbbi évfolyamokra kell átütemezni.

Tehát az ötödikes tanulók szüleinek körében végzett felmérésünk ellenére az ötödikesek egyelőre nem mehetnek úszni.

 Még néhány fontos információ!

Jelenleg is folyamatban van iskolánk munkatervének véleményezési eljárása, de már most közzétesszük az Önöket is érintő tervezett tanítás nélküli napjainkat, hogy fel tudjanak készülni azokra a munkanapokra, amelyeken gyermekeiknek nem kell iskolába jönniük.

1.      2020. szeptember 18. péntek – pedagógus továbbképzés – változás!

2.      2020. október 12. hétfő - pályaorientációs nap

3.      2020. november 16. hétfő – tankerületi szakmai nap

4.      2021. február 3. szerda – félévi értekezlet

5.      2021. február 8. hétfő – Farsang utáni pihenőnap

6.      2021. április 30. péntek – nevelési értekezlet

E sorok írása közben kaptuk meg Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr utasítását, mely szerint a járványügyi helyzet miatt nem vehetünk részt személyes jelenlétet igénylő szakmai rendezvényen, ezért az első tervezett tanítás nélküli munkanapunkat elhalasztjuk. Tehát szeptember 18-án, pénteken – reményeink szerint – tanítunk, várjuk tanulóinkat az iskolába!

Az októberi pályaorientációs napon tanulóink jönnek iskolába. Ezen a napon nem tanítunk, hanem a pályaválasztásról, a különféle szakmákról tartunk számukra interaktív napot.

Iskolánk munkaterve megtalálható iskolánk honlapján a dokumentumok menüpontban. A programok tekintetében fenntartjuk a változtatás jogát.

Szeptember 28-án és 29-én papírgyűjtés lesz iskolánk Tolnay úti épületénél.

Fontos változás, hogy most – semmilyen formában - nem lehet kartont gyűjteni, leadni, mert a szállító cég nem veszi át tőlünk!

Amit be lehet hozni: újságpapír, szórólap, irodai papírok, puhafedeles könyvek, lehetőleg kötegelve.

Legyenek szívesek az irodai papírokat a lefűző tasakokból kivenni!

 Azon kedves szülők, akik esetleg olyan helyen dolgoznak, hogy nagy mennyiségben lenne külön kartonjuk, vegyék fel a kapcsolatot partnerünkkel a
+36 30 433 83 91 mobilszámon, s távolság, mennyiség függvényében tud megoldást javasolni, mellyel az iskolai papírgyűjtés mennyiségét, illetve ezáltal a kifizetett összeget növelni tudják.

 Kérem, hogy amelyik szülő a papírgyűjtés során a mérlegelésnél, az újságok pakolásában tud segíteni, jelentkezzen újonnan megválasztott SZÜK elnökünknél, Garajszki Anitánál! A segítséget ezúton is köszönjük!

 

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető