Tisztelt Szülők!

Mint Önök is olvashatták iskolánk honlapján, a vírushelyzet miatt a személyes találkozást igénylő programokat most kerülnünk kell. Ezért sajnos a mi iskolánkban is elmaradnak a szeptemberre tervezett szülői értekezletek.

Mi ekkor szoktunk személyesen is találkozni a legtöbb szülővel és tájékoztatni mindenkit a tanulók oktatásához kapcsolódó terveinkről, az iskolai működés jelenleg érvényes tudnivalóiról, a megváltozott szabályokról, valamint a tanévre tervezett iskolán belüli, vagy iskolán kívüli programjainkról és persze a szünetek konkrét időpontjairól. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a családok ezek figyelembe vételével tudják tervezni saját programjaikat.

A folyamatos tájékoztatás érdekében az iskola honlapján mindig naprakészen közöljük a sokszor hetente változó protokollok ránk vonatkozó tudnivalóit, elvárásait, az iskolánkban kialakított eljárásrendeket. Kérjük, kísérjék továbbra is fokozott figyelemmel az itt megjelenő információkat, tudnivalókat és segítsenek abban, hogy mind a szülők, mind gyermekeink -saját és mások biztonsága érdekében- tartsák is be az itt leírt szabályokat (maszk viselése, távolság tartása, teendők betegség esetén, szülők belépése az iskolába, személyes ügyintézés, stb.).

A tanítás nélküli munkanapok, a szünetek, az ünnepek, az értekezletek pontos időpontjai az iskola honlapján (tolnay-inarcs.hu), az iskola munkatervében „A tanév helyi rendje” pont alatt megtalálhatóak (a munkaterv elérhetősége a honlapon belül: „Iskolánk/Dokumentumok/Munkaterv”).

Mint olvashatták a honlapon, elmaradt tavasszal a hetedikesek külföldi „Határtalanul” kirándulása, szeptember közepén a pedagógusok továbbképzése, valamint az úszásoktatás sem indulhatott el terveink szerint a tanév első félévében. Reméljük, hogy a helyzet jó irányú változása esetén mindezeket pótolni tudjuk majd a tanév második felében.

A szabályozók mai előírásai szerint a szeptember 28-29-re tervezett papírgyűjtési akciónkat a távolságtartási szabályok betartásával meg tudjuk tartani. A konkrét gyűjtéshez kapcsolódó tudnivalókról szintén a honlap előző cikkeiből tájékozódhatnak. Kérem, tegyék meg, mert lényeges változások vannak az előző évek gyűjtési akcióihoz képest.

Aki szeretne gyermeke részére SZIMBA tanulóbiztosítást kötni, kérjük legkésőbb 09.23. szerdáig küldje be a pénzt!

A további terveinkről most még korai beszélnünk, hiszen még azt sem tudhatjuk mi várható a következő héten. Ennek következtében most még bizonytalan a farsangunk megtartása is, bár a nyolcadikosok felkészülését hamarosan el kellene kezdeni. A fontos információk cseréjét, a megbeszéléseket, egyeztetéseket most az osztályok (szülők-pedagógusok-tanulók) a jól bevált saját online rendszereiken keresztül tegyék/tehetik meg. Akinek még nincs ilyen, kérjük gondoskodjon róla.

Természetesen mindezek a tervek a vírushelyzet jelen állása, így a mai napon ismert lehetőségeink alapján készültek és bármikor megváltozhatnak. A változásokról és a fontosabb tudnivalókról mindig időben értesíteni fogjuk Önöket a KRÉTA rendszeren, illetve a honlapon keresztül.

Mindenkinek eredményes munkát és jó egészséget kívánunk!      

                                                                                                                                                            

Iskolavezetés

Inárcs, 2020. 09. 21.