Tisztelt Szülők!

Mint bizonyára Önök is értesültek róla, október elsejétől minden diák és nevelő, valamint a külön engedéllyel érkező szülők is csak testhőmérsékletük megmérését követően léphetnek be az iskola területére.

Emiatt mind az alsó, mind a felső tagozaton reggel 7.00 és 7.45 között megmérik az érkezők hőmérsékletét. (Természetesen a később érkező dolgozók, áruszállítók… hőmérsékletét is mérni fogjuk.) Amennyiben az érték a 37,8 Celsius fokot meghaladja, a tanuló nem jöhet be az iskolába. Ebben az esetben az egyedül érkezők szüleit telefonon értesítjük, hogy a gyermeket haza kell vinni. Kérjük a szülőket, hogy legyenek elérhetőek! A szülő érkezéséig az érintett tanulót a többiektől elkülönítjük.

Továbbá kérjük,gyermekeiket reggelente csak abban az esetben engedjék el otthonról, ha a gyermekek egészségesnek érzik magukat!

Ezúton ismételten felhívjuk a felső tagozatos tanulók szüleinek figyelmét, hogy a felső tagozaton a közösségi terekben (folyosókon, mosdókban, aulában) a maszk használata tanulóink számára továbbra is kötelező!

Az utóbbi időben azt tapasztaljuk, hogy sok tanulónknál nincs is maszk. Az első hetekben – a Kelet-Európa Misszió adományának köszönhetően – osztottunk egyszer használatos maszkot azoknak, akiknél nem volt maszk, de erre a továbbiakban nincs lehetőségünk.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy iskolába járhassunk. Ezért mindent meg kell tennünk a járvány terjedésének megakadályozása, és egymás egészségének megőrzése érdekében. Ehhez abban kérjük az Önök segítségét, reggelente ellenőrizzék, hogy felsős gyermeküknél ott van-e a maszk. A gyermekek számára a maszk biztosítása a szülő / gondviselő kötelessége!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Iskolavezetés