Tisztelt Szülők!

 Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy iskolánkban jelenleg sincs COVID vírussal fertőzött tanuló vagy dolgozó. A járvánnyal kapcsolatban továbbra is csak olyan tanulóról van tudomásunk, akinek családtagja hatósági házi karanténban vagy járványügyi megfigyelés alatt van, ezért marad otthon. Ezen a héten azonban már többen hiányoztak egyéb megbetegedések miatt, köztük egy tanító kollégánk is. Mindenkinek jobbulást kívánunk!

Változás!

Továbbá ezúton arról is tájékoztatom Önöket, hogy november 16-tól, hétfőtől megváltozik a forgalmi rend a Fekiács utcai iskolaépület előtt. A Fekiács utca az Arany János utca és a József utca között egyirányú lesz az Arany János utca felől! Kérem, a változás miatt fokozott figyelemmel vezessenek!

A szabályozásról bővebben olvashatnak dr. Gál Imre polgármester úr Facebook oldalán.

 Cipősdoboz” ajándékgyűjtési akció

Iskolánk ebben az évben is gyűjti az ajándékokat a rászoruló családok gyermekei számára. Ebben az évben – a járványügyi helyzet miatt – Magyarországon élő szegény családokhoz juttatják el a csomagokat a Kelet-Európa Misszió munkatársai.

Praktikus tanácsok az ajándék elkészítéséhez: célszerű a cipős doboz alsó és felső részét külön becsomagolni csomagolópapírba. Ezután töltsük meg a dobozt kisebb ajándékokkal. Tegyünk bele pl. kisautót, babát, plüssjátékot, tollat, ceruzát, kifestőt, jegyzettömböt, számológépet, különféle higiéniai eszközöket (fogkefét, fogkrémet, fésűt, szappant), esetleg bögrét, édességet, pólót, mesekönyvet, játék-ékszert, kártyát… Miután a dobozba került a sok ajándék, kívülre írják rá egy kis papírra, hány éves fiúnak, illetve lánynak készült a csomag.

A cipős dobozokat december 8-ig kell elhozni az iskolába, melyet az iskola mindkét épületében örömmel veszünk át.

Segítségükben bízva, és a karácsonyi készülődéshez sok örömet és jó egészséget kívánva:

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető