A még mindig tartó vírus helyzet miatt sajnos az idei évben sem tudjuk megtartani az Örkényi Szabadidő Központban az immár 23 éves Dél-Pest Megyei Karéj Fesztivált. Azonban, hogy továbbra is megőrizzük a hagyományt és a gyerekek lelkesedését, a fesztivált ismét online formában fogjuk megrendezni.

A csatoltan küldött tájékoztatóban (innen letöltheti!) megtalálható kategóriákban (vers, mese, népdal, ének, zene, tánc) várjuk a gyerekek produkcióit videó formájában e-mail címünkre, melyek zsűri által lesznek elbírálva és a nyertes produkciók felvételeit a Szabadidő Központ facebook oldalán tesszük közzé, melyek díjazásban is fognak részesülni. Az e-mailben mellékelve kérjük, hogy a gyerekek írják le a teljes nevüket, hány évesek, milyen településen laknak, hova járnak iskolába és egy telefonszámot (lehet szülőé is) amin tudjuk értesíteni, amennyiben helyezést ért el (a videóban ne hangozzon el és ne legyenek láthatók ezek az adatok), valamint egy szülői beleegyező nyilatkozatot (innen letöltheti!), amiben a gyermek szülei hozzájárulnak a videó közzétételéhez a facebook oldalunkon. A videók beküldési határideje 2021. május 25-e. Az eredményhirdetés június 2-án lesz megtekinthető.

 

Örkényi Szabadidő Központ elérhetőségei:

Telefon: 0629/310-021

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook oldalunk: Örkényi Szabadidő Központ