A kerepesi Szabó Magda Művelődési Ház és Könyvtár online vers- és mesemondó versenyt hirdet Pest megyei általános és középiskolás diákok számára annak apropóján, hogy a magyar irodalom két jelentős alkotójának, Radnóti Miklósnak és Lázár Ervinnek egyaránt május 5-én van a születésnapja. Minden pályázó egy tetszőlegesen választott, magyar költő, illetve meseíró által alkotott művel nevezhet, tehát kategóriánként maximum egy videóval!

A pályázati anyagokat képpel-hanggal kell felvenni – telefonnal vagy videokamerával –, lehet akár selfie-ként is. A felvétel történhet otthon, szabadtéren, vagy másutt, de kérünk mindenkit, hogy ügyeljen a jó hangminőségre!

Pályázati feltételek:

  • a felvétel nem haladhatja meg a 10 percet;
  • a felvételt MP3 fájlformátumban, fekvő tájolással, csatolmányként vagy jelszóval nem védett drive-linkként kell elküldeni az alábbi címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
  • a fájl elnevezése így nézzen ki: vezetéknév_keresztnév_vers/mese címe
  • aláírt adatvédelmi nyilatkozat visszaküldése.

Kérjük, az e-mailben az alábbi adatok szerepeljenek: a Pályázó neve, telefonszáma, születési dátuma, az iskolájának neve (településnévvel együtt) és az osztálya (pl. 4/a, 9/c).

Fontos: a Pályázat kizárólag a hiánytalanul kitöltött és aláírt adatvédelmi nyilatkozat visszaküldésével együtt érvényes! A nyilatkozat letölthető honlapunkról: www.kerepesmuvhaz.hu/

A beküldött videókat folyamatosan, a beérkezés sorrendjében töltjük fel Facebook-oldalunkra: www.facebook.com/szabomagdamuvhaz

A videók beküldésének végső határideje: 2021. április 20., kedd éjfél.

Díjazás és eredményhirdetés:

az első három helyezett értékes könyvjutalomban részesül. Külön díjazzuk a vers és a mese kategória nevezettjeit, általános iskola alsó, felső, valamint középiskolás szekcióra bontva. (Összesen tehát 18 díjat osztunk ki.) Az eredményhirdetésre Radnóti Miklós és Lázár Ervin születésnapján, 2021. május 5-én, szerdán 14 órakor kerül sor Facebook-oldalunkon.

A pályázatok elbírálásának módja: a beérkező Pályázatokat neves előadóművészekből álló zsűri bírálja el.

Bármilyen kérdéssel vagy információval kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06-20/559-8921-es telefonszámon.