Tisztelt Szülők!

A 12 év feletti tanulók oltása augusztus 31-én 9 órakor lesz a Védőnői Tanácsadóban. Erről, és hogy mit kell magával vinni a tanulóknak, az érintettek gondviselőit a KRÉTA felületén keresztül tájékoztattam.

Aki nem jelezte korábban gyermekére vonatkozóan az étkezési és napközi igényt, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen még augusztus 31-e 12 óráig megteheti. Ennek hiányában szeptember elsején papír alapon (pl. tájékoztató füzet, papírlap) legyen beírva, a szülő által aláírva, hogy gyermekének milyen étkezést kér, illetve, hogy a tanuló napközis lesz-e.

A tanév kezdetekor nem kell kötelezően testhőmérsékletet mérni, maszkot hordani. Iskolánkban továbbra is több ponton ki lesz helyezve fertőtlenítőszer, ezek használatára kérni fogjuk tanulóinkat. Ha valamelyik tanulónk (vagy dolgozónk) érintett lesz a koronavírus fertőzésben, felgyógyulásáig, vagy a karantén lejártáig nem látogathatja az intézményt.

Tavasszal már tájékoztattuk Önöket arról, hogy intézményünkben bevezetésre kerül a Komplex Alapprogram. Ennek következtében néhány változásra kell számítani

  • A Ráhangolódó foglalkozások (1-8. évfolyamig) heti 3 alkalommal 7:45-kor kezdődnek, ezért minden tanítási napon 7:40-re be kell érniük a tanulóknak! (Egyeztetésünk szerint a tanyagondnoki busszal érkezők beérkeznek eddig az időpontig.)
  • A délutáni alprogrami foglalkozások (2-8. évfolyamig) előreláthatólag kedd, szerda és csütörtöki napokon lesznek.

A Ráhangolódó és alprogrami foglalkozások szeptember 6-tól lesznek megtartva. Minden tanulónak kötelező egy alprogrami foglalkozáson részt vennie, melyre tavasszal jelentkezett. Aki többszöri megkeresésünkre sem jelentkezett ilyen foglalkozásra, azokat a férőhelyek függvényében mi osztottuk be. Az alprogrami foglalkozásokon egész évben kötelező a részvétel, arról átjelentkezni másik foglalkozásra tanév közben nem lehet. Reméljük, ezek a foglalkozások tanulónk számára nagyon érdekesek, hasznosak lesznek! Pedagógustársaimmal még augusztusban is részt vettünk két továbbképzésen, hogy minél gazdagabb játék- és ötlettárból segítsük tanulóink előremenetelét.

A szeptemberi szülői értekezletek szeptember 7-én, kedden az 1-2. évfolyamon 5 órakor, a 3-4. évfolyamon 6-kor kezdődnek. Ehhez hasonlóan szeptember 8-án, a felső tagozaton az 5-6. évfolyamon 5-kor, a 7-8. évfolyamon 6 órakor kezdődnek a szülőkkel történő megbeszélések.

Gyermekeiknek / tanulóinknak eredményes, sikeres tanévet kívánok pedagógustársaim nevében is!

Urbánné Kovács Eszter

intézményvezető