Tisztelt Szülők!

A koronavírus okozta járványhelyzet alakulása következtében intézményünk az alábbi intézkedéseket hozza:

1. Az intézmény területére a mai naptól külsős személy csak igazgatói vagy igazgatóhelyettesi engedéllyel, a szájat és orrot eltakaró maszkban, érvényes Covid-igazolvánnyal jöhet be!

2. A Kovácsné Lapu Mária Szavalóversenyt (korábbi Radnóti Szavalóverseny) iskolánk mindkét tagozatán megtartjuk (az alsóban november 16-án 14 órától, a felsőben november 24-én 15 órától), az alábbi feltételekkel:
- a szavalóversenyre a versenyző tanulót egy hozzátartozó kísérheti el, maszkban, érvényes Covid-igazolvánnyal.

3. A november hónapra tervezett nyílt napok, fogadóórák elmaradnak. Mellékelten közzétesszük pedagógusaink fogadóóráinak időpontjait, mely időpontokban telefonon érhetik el nevelőinket a következő időszakban.
Külön kérésre az osztályfőnök közreműködésével, igazgatói vagy igazgatóhelyettesi engedéllyel Covid igazolvánnyal rendelkező szülőt / gondviselőt személyesen is fogadhatnak az osztályfőnökök, szaktanárok, ha a kérést indokoltnak, megalapozottnak találjuk.

Még egy fontos, de a járványhelyzettől független információ:

November 17-én, szerdán tankerületünk szakmai napot tart, melynek keretében más intézménynél tesznek látogatást a pedagógusok. Ezért iskolánkban nem lesz tanítás, tehát gyermekeiknek nem kell iskolába jönniük (tanítás nélküli munkanap lesz). Ha valaki nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, iskolánk alsó tagozatán tartunk ügyeletet ezen a napon. Erre az igényt november 15-éig kérjük jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. 

Betegségmentes mindennapokat kívánva:

Urbánné Kovács Eszter
intézményvezető