Iskolánk ismételten gyűjti az ajándékokat a rászoruló családok gyermekei számára. Ebben az évben is a Kelet-Európa Misszión keresztül jutnak majd el az ajándékcsomagok a rászoruló családokhoz. 
Praktikus tanácsok az ajándék elkészítéséhez: célszerű a cipős doboz alsó és felső részét külön becsomagolni csomagolópapírba. Ezután töltsük meg a dobozt kisebb ajándékokkal. Tegyünk bele pl. kisautót, babát, plüssjátékot, tollat, ceruzát, kifestőt, jegyzettömböt, számológépet, különféle higiéniai eszközöket (fogkefét, fogkrémet, fésűt, szappant), esetleg bögrét, édességet, pólót, mesekönyvet, játék-ékszert, kártyát… Miután a dobozba került a sok ajándék, kívülre írják rá egy kis papírra, hány éves fiúnak, illetve lánynak készült a csomag. 
A cipős dobozokat december 10-ig (péntek) kell elhozni az iskolába, melyet az iskola mindkét épületében örömmel veszünk át.

További kérésünk:

Iskolánkban ez év szeptemberétől bevezetésre került a Komplex Alapprogram, melynek részeként alprogrami foglalkozásokat is tartunk. A logikai alprogrami foglalkozások megtartásához nem állnak rendelkezésünkre megfelelő számban logikai játékok. Ezért azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy akinek otthonában van jó állapotú logikai játék, amit már nem használnak (pl. mesterlogika, sakk, malom, társasjáték készlet, kártya, memória, dáma), és szívesen odaadnák az iskolának, azt köszönettel fogadjuk.

Segítségükben bízva, és a karácsonyi készülődéshez sok örömet és jó egészséget kívánva:

Urbánné Kovács Eszter
intézményvezető