Kedves Szülők!

Néhány fontos információról szeretném Önöket tájékoztatni.

A február 12-ére, szombatra tervezett Farsangi bál – a vírushelyzetre való tekintettel – elmarad. Reményeink szerint még ebben a tanévben egy másik program keretében megtekinthetjük majd a 8. osztályosok keringőjét.

Mivel 12-én szombaton nem jövünk iskolába, természetesen február 14-én, hétfőn nem tartunk Farsang után pihenőnapot (nevelés nélküli munkanap), hanem a megszokott módon jövünk majd iskolába.

A tanulóknak valamilyen formában rendezünk majd farsangi mulatságot, de arra most nem tudjuk meghívni a szülőket, hozzátartozókat.

Ebben az évben nem rendezzük meg a február 19-ére tervezett jótékonysági bálunkat sem.

Továbbá ezúton tájékoztatom Önöket arról is, hogy a gyógyszertárban megvásárolható, otthon elvégezhető Covid gyorsteszt pozitív eredményét nem áll módunkban elfogadni. Azt vagy a gyermekorvosnak jóvá kell hagynia, neki kell jelentenie a Pest Megyei Kormányhivatal Dabasi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának (régebben ÁNTSZ-nek), vagy az Országos Mentőszolgálat által, vagy kihelyezett tesztállomásokon levett teszteredményt fogadhatunk el.

Csak az ÁNTSZ-nek van jogosultsága elrendelni a karantént, az erről szóló határozatokat nekem továbbítani van felhatalmazásom.  

Az sem változott, hogy az oltott tanulók mentesülnek a karanténkötelezettség alól, ezért a 7. és 8. évfolyamon továbbra sem fog elrendelni tantermen kívüli digitális oktatást az Operatív Törzs.

Ezúton is eredményes 2022-es évet kívánunk!

Urbánné Kovács Eszter
intézményvezető